Tivolirevyen 2025

Glassalens tag er klar til at løfte sig, når Tivolirevyen med Linda P i spidsen indtager scenen med det nye revyhold i sommeren 2025.

Vi løfter sløret for hele holdet 9. september, og Tivolikortholdere har mulighed for at købe billetter i forsalg. Det officielle billetsalg åbner 11. september.

Fra 5. juni - 13. juli

Glassalen

Den 9. september løfter Tivoli sløret for næste års revyhold, der bygger videre på Tivolis stolte revytraditioner. Publikum kan se frem til en sommerrevy tilsat skarp satire og ikke mindst kærlige karakterportrætter af den danske folkesjæl. 

Glassalen er klar til at blive fyldt med latter, når Tivolirevyen med Linda P og det nye revyhold indtager scenen fra 5. juni 2025.  

Linda P kan bl.a. kalde sig forfatter, instruktør, komiker og skuespiller. Hun er som landets største kvindelige komiker, erfaren på de skrå brædder. Bag sig har hun adskillige one-woman shows, tv-serier og sketch shows, for ikke at glemme et utal af sange hun har komponeret gennem tiden. Nu har hun sat sig for at tage favntag med revygrenren, som hun nærer stor kærlighed for. 

Det stjernespækkede revyhold afsløres 9. september, hvor Tivolikortholdere har mulighed for at købe billetter i forsalg. Det officielle billetsalg åbner 11. september.  

Tivolirevyen får premiere grundlovsdag 5. juni 2025. 

Som Tivolikortholder har du mulighed for at købe billetter før det officielle billetsalg åbner. Læs mere her.

TR_Linda_blaaparaply
Linda P siger om den nye opgave:

”Det er med kæmpe respekt for revygenren, at jeg skal stå i spidsen for Tivolirevyen 2025. Jeg har altid elsket comedy. Alt fra stand-up til revy, som jo alt sammen går under comedygenren. Det er en kæmpe gave for mig, nu at blive kreativ chef for Tivolirevyen som er en ære at skulle føre videre. De største danske komikere har jo optrådt i revyen, og Glassalen er en af de mest ikoniske scener i Danmark. Vi kommer til at lave noget nyt og spændende comedy, som publikum ikke har set før, men vi skal også hilse på nogen af de helt klassiske revyelementer, men først og fremmest skal vi give publikum en sjov aften.”

TRgammel
Tivoli Sommerrevy gennem 140 år

Revy-tradition

Første gang Tivoli kunne præsentere revy var helt tilbage i 1884 under navnet Sommerrevyen, hvor Vilhelm Petersen med så stor succes lancerede revy i Haven.

Tidligere har navne som Carl Alstrup, Dirch Passer, Jørgen Ryg, Ulf Pilgaard, Trine Dyrholm, Preben Kristensen, Bodil Jørgensen, Søs Egelind og andre af tidens store skuespillere sat deres humoristiske fingeraftryk på revyerne.

Siden da har Tivoli opført mange succesfulde forestillinger i Glassalen, men den klassiske revy har ligget i dvale i mange år.

I 2014 var der premiere på Tam Tam i Glassalen, som var titlen på sommerrevyen. 

Osvald Helmuth og Max Hansen i Tivoli revyen 1957.
Foto: Willy Henriksen

 
Praktisk information

Dit Tivolirevyen besøg

Spillested
Glassalen i Tivoli.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start. 

Forestillingens varighed
Ca. 2 timer inkl. en pause på 20 minutter.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 12 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 5 år.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at besøge en af Tivolis mange restauranter og caféer.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

 

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Spilleperiode
5. juni 2025 - 13. juli 2025 

Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.